Notícies de la Cambra

VÍDEO. Soc comerciant, per què he de vendre online?

Albert Querol, project manager de Cetrex, ens ha parlat en el marc d'una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra en col·laboració amb Som Comerç TGN i l’Ajuntament de Calafell, de “Digitalització del comerç: les plataformes ecommerce” i ha dona resposta a preguntes i plantejaments com ara per què he de vendre online?, com treure el màxim profit a l’ecommerce, què he de fer per aconseguir més visibilitat a la web?, mètriques de màrqueting i de satisfacció de clients, promoció de la botiga online.

Albert Querol és graduat en Publicitat i Relacions Públiques i màster en Creativitat i Planificació Estratègica per la Universitat Pompeu Fabra. Té una experiència de més de sis anys liderant projectes de SEO i SEM per a diferents clients com Previsora General, Casa Mas, Originalflor, Serhs, Uned, Nespresso i Instituto Cervantes.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda