Notícies de la Cambra

VÍDEO. Channel Manager, una eina estratègica pel turisme

Jorge Jiménez, CMO a Citra Group, ha explicat a la Cambra, en el marc d’una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, com unificar en una única plataforma, Channel Manager, les comunicacions amb els clients procedents de diferents canals de comunicació i xarxes socials.

Channel Manager és un sistema multiagent capaç de gestionar i portar el control de totes les converses realitzades a través de la centraleta de VoIP, Whatsapp, Instagram, Facebook, Messenger, correu...

Una aplicació que resulta estratègica i altament efectiva per donar resposta a les necessitats de comunicació i atenció al client en aquells negocis vinculats a sectors com ara el turístic o el de serveis, que reben a diari un volum important de missatges a través de canals diversos.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda