Notícies de la Cambra

La Cambra, a la Advanced Factories de Barcelona

La Cambra de Tarragona ha assistit a la fira Advanced Factories, celebrada al Centre de Convencions Internacional de Barcelona dels dies 29 al 31 de març.  La cita ha aplegat les darreres novetats tecnològiques de la indústria 4.0 en automatització, robòtica, intel·ligència artificial, realitat virtual i augmentada... “Ens ha servit per poder conèixer de primera mà les tendències del sector i així poder-les traslladar a les empreses que es dirigeixen a la Cambra de Tarragona a la recerca d’assessorament i recolzament en el procés de transformació digital”, explica Sergi Bel, director de l’Oficina Acelera Pyme de la Corporació tarragonina.

A la foto, un moment de la conferència de ZEO Technology, sobre la capacitat de presa de decisions en temps real a les plantes industrials, gràcies a l’anàlisi de les dades generades per la cadena de producció mitjançant eines de business intelligence.

Contacta amb l'Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Tarragona: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 977 219 676


Segueix-nos!

Agenda