Notícies de la Cambra

Saps com aprofitar el potencial de la tecnologia BPM?

Jordi Fernández, cofundador de Flowintek, prendrà part el 24 de març a les 10 hores a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona.

En format virtual, a través de la plataforma Zoom, Jordi Fernández ens parlarà de l’Optimització i automatització de processos per millorar l’eficiència de l’empresa.

En el decurs de la seva intervenció ens explicarà que la tecnologia BPM, Business Process Management o Gestió dels Processos de Negoci, té com a objectiu optimitzar els processos operatius en el dia a dia d’una empresa i assegurar, així, l’efectivitat de les persones implicades. A més, ens mostrarà els beneficis que pot aportar la implantació d’una solució d’aquest tipus en els processos de negoci de l’empresa.

Aquestes jornades s’emmarquen dins el catàleg d’accions que es realitzen des de la Cambra per impulsar la transformació digital de les empreses i que es coordinen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Tarragona, la primera de les Comarques de Tarragona, des d’on un equip de professionals assessora a les pimes en el camí cap a la digitalització, i també sobre els tràmits necessaris per accedir al programa d’ajuts del Kit Digital.

Vols accedir a la línia d’ajuts del Kit Digital? Contacta amb Sergi Bel: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 977 219 676 - 619 888 054


Segueix-nos!

Agenda