Notícies de la Cambra

Tret de sortida al Programa d’FP Ocupacional Dual al Baix Penedès

La Cambra de Tarragona ha donat el tret de sortida al Programa de Formació Professional Ocupacional Dual que impulsa amb l'ajuntament de Calafell i el suport de l'ajuntament de La Bisbal del Penedès. Aquesta actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, SOC, amb fons del Servei Públic d’Ocupació Estatal, SEPE. I s’emmarca dins un ambiciós projecte a nivell de Catalunya que té com a objectiu dur a terme un total de 61 iniciatives com aquesta, sis d’elles a les Comarques de Tarragona, i una al Baix Penedès.

Al programa hi  participen 14 joves que han estat seleccionats d’entre més de 50 que han fet la sol·licitud. Els alumnes combinaran la formació professional amb un contracte de treball de 12 mesos a l’empresa ID Logistics de la Bisbal del Penedès, que presta serveis a la companyia Kiabi. I es formaran, durant 530 hores, com a auxiliars de magatzem i formacions transversals com ara ofimàtica, prevenció de riscos laborals o comunicació.

A la foto, un moment de l’inici del programa de formació amb, d’esquerra a dreta, Josep Oriol Fernández, director de Formació de la Cambra de Tarragona; Francisco Florido, formador i Alicia Martínez, de l'àrea de promoció econòmica de l'ajuntament de Calafell.


Segueix-nos!

Agenda