Notícies de la Cambra

8 de març. Com aplicar la intel·ligència artificial a les pimes

La Cambra de Tarragona ha programat, el 8 de març a les 10 hores, una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime. En aquesta ocasió es parlarà de com es pot aplicar la intel·ligència artificial a les pimes.

Ángel Barbero, director d’Estratègia i Innovació a Nateevo, serà el ponent i explicarà, a través de Zoom, que la irrupció de la intel·ligència artificial suposa per a les empreses un gran repte de canvi i adaptació, però també una oportunitat per reduir costos i generar avantatges competitius.

Aquestes jornades s’emmarquen dins el catàleg d’accions que es realitzen des de la Cambra per impulsar la transformació digital de les empreses i que es coordinen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Tarragona, la primera de les Comarques de Tarragona, des d’on un equip de professionals assessora a les pimes en el camí cap a la digitalització, i també sobre els tràmits necessaris per accedir al programa d’ajuts del Kit Digital.

Vols accedir a la línia d’ajuts del Kit Digital? Contacta amb Sergi Bel: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 977 219 676 - 619 888 054


Segueix-nos!

Agenda