Notícies de la Cambra

Cinc empreses ja s’han inscrit a la missió a Togo i Benín

Cinc empreses prendran part a la missió que dels dies 11 al 17 de setembre la Cambra de Tarragona organitzarà a Togo i Benín en una missió multisectorial oberta a tots els exportadors de l’Estat.

“Aquestes empreses pertanyen al sector de l’alimentació, l’equipament per a la llar, material industrial i equipaments per hotels i restauració”, explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, qui afegeix que “aquesta xifra de participants s’incrementarà ja que la missió enllaçarà amb la que del 19 al 24 tindrà lloc a Sudan i Etiòpia”.

Pel que fa a la regió, Barros explica que “de Togo hem de destacar el creixement i vitalitat de la seva economia, gràcies al Pla Nacional de Desenvolupament, i al fet que les seves noves infraestructures l'estan convertint en un hub tant portuari com aeroportuari. Té un nou aeroport, operat per ASKY, la companyia aèria líder a Àfrica de l'Oest. D’altra banda, el seu port d'aigües profundes és el cinquè en tràfic de contenidors en tot el continent africà. Està creant una potent zona franca que visitarem i que posarem en valor per als exportadors espanyols.

Benín històricament havia estat la porta d'entrada, pel darrera, de Nigèria, fins que fa un temps van tancar les fronteres. Hores d'ara ja ens trobem amb un relaxament d'aquelles mesures i torna a agafar protagonisme. Té una economia fortament llastrada positiva o negativament segons l'evolució del mercat nigerià, en aquests moments torna a oferir moltes oportunitats als nostres exportadors”.


Segueix-nos!

Agenda