Notícies de la Cambra

Al setembre estarem a Togo i Benín

De l’11 al 17 de setembre la Cambra de Tarragona estarà a Togo i Benín en una missió multisectorial oberta a tots els exportadors de l’Estat.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, “de Togo hem de destacar el creixement i vitalitat de la seva economia, gràcies al Pla Nacional de Desenvolupament, i al fet que les seves noves infraestructures l'estan convertint en un hub tant portuari com aeroportuari. Té un nou aeroport, operat per ASKY, la companyia aèria líder a Àfrica de l'Oest. D’altra banda, el seu port d'aigües profundes és el cinquè en tràfic de contenidors en tot el continent africà.

Benín històricament havia estat la porta d'entrada, pel darrera, de Nigèria, fins que fa un temps varen tancar les fronteres. Hores d'ara ja ens trobem amb un relaxament d'aquelles mesures i torna a agafar protagonisme. Té una economia fortament llastrada positiva o negativament segons l'evolució del mercat nigerià, en aquests moments torna a oferir moltes oportunitats als exportadors espanyols”.


Segueix-nos!

Agenda