Notícies de la Cambra

Les Cambres de Tarragona i Sabadell, a favor de la mediació concursal

Les  Cambres de Tarragona i Sabadell han signat el conveni de col·laboració que permetrà oferir el servei de mediació concursal a les empreses de la demarcació.

Les Cambres són les prestadores del servei de mediació concursal, acord extrajudicial de pagaments en matèria concursal, com un mecanisme efectiu de resoldre les situacions en les que les empreses o autònoms no poden fer front als seus pagaments i orientat a l’exoneració dels deutes per tal d’oferir una segona oportunitat a aquells autònoms que ho necessitin. La mediació concursal es configura a pas previ a la presentació del concurs de creditors per aquells casos en que no es pugui assolir l’acord.

Per tenir més informació del servei de mediació concursal de la Cambra de Tarragona, les empreses interessades poden adreçar-se al telèfon 977 219 676 o bé traslladar la seva consulta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on podran conèixer com funciona aquest servei.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Daniel Martín, secretari i director de la Cambra de Tarragona; Lluís Colet, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona; Ramon Alberich, president de la Cambra de Sabadell; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Eduard Borràs, secretari general de la Cambra de Sabadell.


Segueix-nos!

Agenda