Notícies de la Cambra

Col·laborem amb el “Rasca i guanya” de la Canonja

L’Ajuntament de la Canonja ha presentat aquest matí al Castell de Masricart la campanya “Rasca i guanya a la Canonja” per dinamitzar  i promocionar el comerç local. L’acció, que es porta a terme amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, començarà el 28 de maig i clourà el 6 de juny.

El primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré, ha comentat que “l’objectiu principal és reactivar l’activitat comercial, de serveis i de restauració motivant tant als vilatans com als visitants forans a fer les compres al comerç de la Canonja”.

El “Rasca i guanya a la Canonja” inclou un conjunt d’accions de captació, formació als titulars dels negocis, assessoraments i tutories, així com la promoció i comunicació de la pròpia campanya i, finalment, la distribució de targetes “rasca i guanya” amb premis descompte per un valor total de 15.000 euros als establiments adherits a la campanya.

Aquesta campanya que s’ha presentat avui se suma a altres actuacions que ha dut a terme l’Ajuntament amb motiu de la crisi generada per la pandèmia. De fet, durant el 2020 l’Ajuntament va concedir diversos ajuts directes a petites empreses i autònoms en dues convocatòries. Com apunta Salvador Ferré “el rasca y guanya vol ser un complement a aquestes accions que ja portem fent des de fa un any amb la finalitat de fomentar el consum a la Canonja i ajudar els comerços a fidelitzar els clients”.

Parlant dels clients, aquests rebran un cartró “rasca i guanya” en fer compres als establiments. Aquests cartrons contindran vals de premis per descomptar en l’adquisició de productes, els targetons que no portin premi entraran en un sorteig de lots de vals de compra que es farà com a colofó de la campanya.

Per la seva banda, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha volgut destacar el dinamisme econòmic de la Canonja i ha mostrat la seva satisfacció per la confiança de l’Ajuntament en escollir a la Corporació tarragonina com a partner estratègic en aquesta promoció, que ha de servir per revitalitzar i impulsar el sector comercial, de la restauració i serveis,  castigats per la pandèmia.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Salvador Ferré, primer tinent d’alcalde de la Canonja; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Jordi Cáceres, director de Projectes i Competitivitat de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda