Notícies de la Cambra

“La llum de Nadal” és a la Bisbal del Penedès

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Tarragona han presentat la campanya “Troba la llum de Nadal”, una iniciativa en la que una trentena d'establiments comercials participaran, dels dies 11 al 19 de desembre, en una campanya de consum en la que per la compra en cinc establiments diferents els clients rebran un premi: una llum de Nadal, una bossa de compra i xecs regal bescanviables a les botigues participants. A més, cadascun dels establiments oferirà promocions extraordinàries, descomptes i sortejos de productes i serveis als seus clients.

Amb “Troba la llum de Nadal” l’Ajuntament i la Cambra pretenen que els comerços, restaurants i establiments de serveis siguin els protagonistes de les accions de Nadal i puguin, així, fer front a la situació provocada per la pandèmia, tot oferint-los formació, orientació i assessorament per a la dinamització de la campanya comercial #jocomproalabisbal.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Jordi Cáceres, tècnic de la Cambra de Tarragona; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Judith Vidal, regidora de Comerç de la Bisbal del Penedès.


Segueix-nos!

Agenda