Notícies de la Cambra

Al “Bon dia” parlarem de planificació fiscal amb Arnau Farré, d’ETL

Arnau Farré, director de les oficines d’ETL Global ADD a Tarragona i Salou, prendrà part, el proper 11 de desembre a les 9 hores, a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, en format virtual, que organitza la Corporació tarragonina. Conduirà el webinar Ramon Marsal, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona i Tresorer.

Farré parlarà de "Planificació fiscal pel tancament de l'any: empreses i particulars”. I en el decurs de la seva intervenció repassarà els aspectes clau del tancament fiscal de l'exercici. A més, donarà tot un seguit de recomanacions i consells per optimitzar fiscalment l'any 2020, tant des de la perspectiva de les empreses (Impost sobre Societats) com de les persones físiques (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques).

El ponent comentarà les principals incidències o impacte a tenir en compte pel tancament en l'actual escenari, provocat per la pandèmia de la Covid-19, amb especial atenció als criteris doctrinals i jurisprudencials més recents.

Per tant, en aquest webinar es donarà resposta i possibles solucions relatives a aspectes clau del tancament fiscal en matèria d’IS, IRPF (des del punt de vista d'empresaris, professionals i particulars) i mesures contra la Covid-19 amb impacte tributari.

Arnau Farré

Arnau Farré, soci d’ETL GLOBAL ADD i director de les oficines de Tarragona i Salou, és Economista, Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Direcció Financera i Comptable per la Universitat Pompeu Fabra.

Conseller de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Responsable de jurisprudència tributària i membre del comitè directiu de la Comissió de Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Professor associat de la Universitat Oberta de Catalunya al Màster d'Accés a l'Advocacia.

ETL Global

ETL Global és una firma internacional amb presencia en més de 50 països. A Espanya té oficina a gairebé totes les capitals de província, el que li permet donar un servei global i internacional, al tractar-se d’una firma pluridisciplinar, en totes les branques del dret i en serveis de consultoria, assessoria i auditoria. L’any 2019 va ser la vuitena firma de serveis legals a nivell de facturació a Espanya i la cinquena a Catalunya. És l’única del TOP 10, amb presència a les Comarques de Tarragona, concretament amb oficines a Tarragona i Salou.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda