Notícies de la Cambra

Trobada virtual de Laura Roigé amb el president de l’ICO

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha mantingut una trobada virtual amb José Carlos García de Quevedo, president de l’ICO, en el marc de la reunió mantinguda amb els presidents de les Cambres de l’Estat.

Després de posar en valor la trajectòria internacional de la Cambra de Tarragona en els últims 25 anys, que han convertit a la Corporació tarragonina en un referent nacional en coneixement i experiència en els mercats subsaharians amb l’acompanyament, durant tot aquest temps, de més de 1.500 exportador de tot l’Estat, Roigé li ha plantejat:

"Les Línies ICO són indiscutiblement una gran ajuda pels exportadors, en un moment en què hi ha hagut una paralització important en molts mercats. Però tenim el dubte de si s'esperava que la crisi durés tant. Em refereixo al fet que, molt possiblement, els terminis de amortització d'algunes de les línies siguin molt inferiors a l'efectiva recuperació dels mercats, de manera que encara que ara s'estiguin només pagant els interessos, preveiem que l'amortització de capital comenci abans que la pandèmia hagi acabat.”


Segueix-nos!

Agenda