Notícies de la Cambra

Laura Roigé, distingida amb la “jaquetilla de cuina” de l’AEHT

La Casa Joan Miret ha acollit la presentació de la “Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre 2020”, promoguda per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, AEHT, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. La segona edició de la Guia, de la que se n’editaran 20.000 exemplars, inclou gairebé 700 hotels, bars i restaurants de les Comarques de Tarragona, associats a l’AEHT, i com a novetat està també en versió online amb diferents filtres per a recerques.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de Francesc Pintado, president de l’AEHT; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Camí Mendoza, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i alcaldessa de Cambrils. En cloure la presentació Roigé i Mendoza han estat distingides amb la “jaquetilla de cuina” que lliura l’AEHT a personalitats i professionals del territori.

Francesc Pintado, ha començat la seva intervenció recordant “els moments duríssims que està vivint el sector i tot el que gira entorn al turisme” i ha volgut remarcar la manca d’ajudes directes per un dels sectors més afectats per la crisi sanitària.

Com ha comentat Pintado, “és precisament per aquesta necessitat de recolzar el sector, que l’AEHT ha promogut l’edició de la Guia Gourmet 2020. Una eina de promoció del territori que inclou l’oferta gastronòmica i d’allotjament de la província de Tarragona. El turisme gastronòmic és un client de major poder adquisitiu i despesa en destí i creiem absolutament fonamental posar en relleu la gran qualitat gastronòmica i varietat que tenim”.

Camí Mendoza, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha dit que “la Guia és una oportunitat per posar en valor les nostres destinacions, i més en aquests moments en que es fa necessari sumar esforços i recursos públics i privats. I ha afegit que “l'enogastronomia és un àmbit clau en les destinacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i, per això, la feina i la dedicació de tants professionals queda plasmada en aquesta Guia que ajudarà a donar dinamisme al sector. Estem al costat d’iniciatives com aquestes que contribueixen a amplificar i diversificar els atractius del nostre territori i difondre un actiu tant important com és l’hostaleria”.

Per la seva banda, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha puntualitzat que “iniciatives com aquesta posen en valor no només els dinamisme de l’Associació sinó que serveixen per enfortir un sector estratègic per la nostra economia”. I ha afegit que “el sector està vivint una crisi sense precedents, però se’n sortirà, i en sortirà enfortit. I això serà possible gràcies a l'empenta d’uns emprenedors que no es rendiran i d’una associació proactiva i valenta com és l’AEHT”.


Segueix-nos!

Agenda