Notícies de la Cambra

Reunió amb el president de l’ICO

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha traslladat a José Carlos García de Quevedo, president de l’ICO tot un seguit de valoracions i qüestions en el marc de la vídeo conferència organitzada per Cámara de España.

Roigé ha valorat positivament l’oportunitat dels programes d’ajuts impulsats per l’Institut de Crèdit Oficial, ICO. Alhora que ha destacat el bon trasllat que la banca n’està fent d’aquestes línies creditícies, decisives per les empreses i negocis, atesa la crisi econòmica i social, derivada de crisis sanitària per la pandèmia de la Covid-19.

La presidenta de la Corporació tarragonina li ha recordat però al president de l’ICO que, per tal de que aquests ajusts tinguin la màxima eficàcia cal que arribin quan es necessiten. Per la qual cosa li ha demanat una major celeritat en la tramitació dels mateixos, atès que algunes empreses lamenten que tot i ser un bon producte existeixen massa retards, fruit de l’elevada demanda, entre la sol·licitud y l’acceptació del préstec.


Segueix-nos!

Agenda