Notícies de la Cambra

Paz Arias parlarà dels ODS al primer “Bon dia Tarragona” de l’any

Paz Arias, directora de Sostenibilitat a Esteve Pharmaceuticals, vindrà a la Cambra el proper 30 de gener a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició, la primera de l’any, del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina conjuntament amb Salut i Treball. Servei de Prevenció de Riscos Laborals.

Arias parlarà de “Els ODS, una oportunitat sostenible per al desenvolupament econòmic de les empreses”. En el decurs de la seva intervenció explicarà que en el context actual, on els resultats empresarials a mitjà i llarg termini es veuen influenciats per les exigències dels diferents grups d'interès i per les tendències socials i ambientals, el sector privat, amb la indústria en general, i la química en particular, es converteix en una peça clau per assolir els objectius de desenvolupament sostenible, aportant solucions innovadores i transversals que resulten ser decisives per millorar la vida de les persones, respondre als reptes ambientals i aconseguir el desenvolupament econòmic que impulsi la prosperitat.

Els ODS, objectius de desenvolupament sostenible, permeten a les empreses dirigir la seva contribució a la sostenibilitat, millorar els seus processos i facilitar la comunicació dels seus resultats als diferents stakeholders, millorant així la marca.

Qui és Paz Arias

Paz Arias és Llicenciada en Ciències Químiques per la Universidad de Salamanca, Màster en Salut Laboral i en Enginyeria i Gestió Ambiental per la Universitat Politècnica de Catalunya, a més de disposar d’una àmplia formació en Sostenibilitat.

És directora de Sostenibilitat a Esteve Pharmaceuticals. Membre de la junta directiva de Feique i de Fedequim. Representa a Esteve al Comitè Assessor Empresarial d’ORP Internacional. Exerceix de mentora al projecte Rescatadors de Talent de la Fundació Princesa de Girona i de l'aula d'emprenedors de la Fundació Prevent & ESADE. Participa com a ponent en diferents congressos, jornades i cursos i és autora de diferents publicacions i articles. És membre del grup inversor WeRock per finançar, assessorar i acompanyar startups innovadores amb dones en el seu equip fundador.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i AC Hotels. Aquesta sessió s’ha organitzat conjuntament amb Salut i Treball. Servei de Prevenció de Riscos Laborals.


Segueix-nos!

Agenda