Notícies de la Cambra

Sage, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Xavier Benavent, director de Màrqueting de Sage i Jordi Sans, Business Development Manager de Sage, el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Sage farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Sage potencia l'èxit de les empreses i les seves comunitats a tot el món gràcies a l'ús de tecnologia intel·ligent i a la creativitat del seu equip de professionals. Aporta energia, experiència i tecnologia per inspirar als clients amb l'objectiu que compleixin els seus somnis.

Sage és una empresa que cotitza a l'FTSE 100, té 13.000 empleats a 23 països i treballa amb una pròspera comunitat d'emprenedors, propietaris d'empreses, comerciants, comptables, partners i desenvolupadors que impulsen l'economia global.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Jordi Sans, Laura Roigé i Xavier Benavent.


Segueix-nos!

Agenda