Notícies de la Cambra

Trobada amb l’alcalde de Salou per impulsar projectes de territori

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha rebut a Pere Granados, alcalde de Salou, a la Casa de la Punxa, seu de la Corporació tarragonina. La reunió ha servit per establir sinèrgies de col·laboració que ajudin a impulsar els projectes estratègics de territori com ara infraestructures, comerç i turisme.

Així, doncs, s’ha parlat de l’autovia A-27, la construcció de l’estació central al sud de l’Aeroport o la construcció d’un ramal que permetria la connexió entre la futura estació de Salou-Port Aventura i l’eix central del Corredor Mediterrani.

La trobada ha servit, també, per abordar temes relacionats amb l’impuls del sector comercial i del turisme de shopping, amb la implantació del projecte de Hard Rock i també de zones APEU de dinamització comercial urbana.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Jordi Cáceres, responsable de Projectes i Competitivitat de la Cambra; Laura Roigé, presidenta de la Cambra; Pere Granados, alcalde de Salou; Hèctor Màiquez, regidor i vicepresident del Patronat Municipal de Turisme de Salou i Joaquim Cristià, membre del Ple de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda