Notícies de la Cambra

Excel·lent acollida de la sessió sobre el registre de la jornada de Dades i Serveis

Dades i Serveis ha aplegat a més de mig centenar d’assistents a la sessió “Problemàtica del registre de la jornada. Valoració del temps de treball efectiu” que ha tingut lloc a la Cambra de Tarragona i que ha comptat amb la intervenció, com a ponent, de Ricardo López, advocat laboralista i soci d’AGL.

“El 12 de maig va entrar en vigor el registre de la jornada laboral a les empreses. Una mesura que pretén garantir el compliment dels límits de l’horari de treball, tot possibilitant-ne el control per part de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social i lluitar, així, contra determinats abusos en els contractes a temps parcial i les hores extres.

Fins aquí la teoria. La pràctica ha estat una altra cosa ben diferent, ja que la seva aplicació ha generat tot un seguit de problemàtiques que, quan tot just es compleixen dos mesos de la seva entrada en vigor, encara no estan aclarides”, ha explicat Xavi Artal, director general de Dades i Serveis.

En el decurs de la seva intervenció Ricardo López ha repassat què diu la normativa, ha entrat a valorar-la en base a la seva experiència professional, ha incidit en el que diu la Inspecció de Treball i per últim ha explicat què s’entén per temps de treball efectiu.

Dades i Serveis és un referent a les Comarques de Tarragona en serveis d’assessoria i gestió a les empreses. Està present a Tarragona, Amposta i Santa Coloma de Queralt. Disposa  d’un equip de professionals especialitzats en les àrees de Laboral, Fiscal, Jurídic, Comptable, Mercantil i Comunicació.


Segueix-nos!

Agenda