Notícies de la Cambra

Lagupres celebra a la Cambra el seu 15è aniversari

Lagupres ha celebrat el seu 15è aniversari a la Cambra de Tarragona. Laura Roigé, presidenta de la Corporació tarragonina ha donat la benvinguda a l’empresa fundada per Àngel Blanco i Dolors Masdeu i ha recordat que “Lagupres, amb seu a Constantí, va començar oferint serveis bàsics de neteja industrial a empreses de Tarragona i Barcelona.

Però gràcies a la visió de futur de la Dolors i l’Àngel i a la creació d’un equip de professionals amb molt de talent, avui Lagupres és líder a Espanya, i referent a Europa, en serveis de neteja industrial i carga i extracció de catalitzadors en ambient inerta.

I no només això, sinó que han obert delegacions a Barcelona, Biscaia i Huelva. I s’han expandit a Portugal, França, Holanda i Alemanya.

En total donen feina a un centenar de persones, 70 d’elles a les Comarques de Tarragona.

Fa uns dies els màxims responsables de Lagupres m’explicaven que tenen la intenció de continuar amb la internacionalització i fer el salt a d’altres continents.

No en tinc cap mena dubte de que ho faran aviat i ho faran molt bé.

Així que, per tot el que heu aconseguit i pel molt que encara assolireu, aprofito per recordar-vos que la Cambra de Tarragona és casa vostra i que aquí ens teniu per tot allò que us convingui.

Enhorabona per aquests primers 15 anys d’èxits!”.


Segueix-nos!

Agenda