Notícies de la Cambra

El 12 de juliol parlarem de la problemàtica del registre de la jornada laboral

La Cambra de Tarragona acollirà el proper 12 de juliol a les 8,45 hores del matí una sessió organitzada per Dades i Serveis en la que s’analitzarà i valorarà la realitat, però sobretot la problemàtica, que gira al voltant del registre de la jornada laboral, quan tot just es compliran dos mesos exactes de la seva entrada en vigor i obligatorietat d’aplicació a les empreses.

El ponent serà Ricardo López, advocat laboralista, que parlarà de “Problemàtica del registre de la jornada. Valoració del temps de treball efectiu”.

Dades i Serveis, referent a les Comarques de Tarragona en serveis d’assessoria i gestió a les empreses, està present a Tarragona, Amposta i Santa Coloma de Queralt des d’on opera amb un contrastat equip multidisciplinari, especialitzat en les àrees de Laboral, Fiscal, Jurídic, Comptable, Mercantil i Comunicació.

Es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 238 112


Segueix-nos!

Agenda