Notícies de la Cambra

Laura Roigé, presidenta de la Cambra per unanimitat

Laura Roigé ha estat escollida per unanimitat, presidenta de la Cambra pel període 2019-2023. D’aquesta manera la de Tarragona ha estat la primera Corporació de Catalunya en cloure el procés de renovació dels seus Òrgans de Govern.

L’acte, que ha comptat amb la presència d’Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i Marta Felip, secretaria general d'Empresa i Coneixement, ha consistit en la constitució del nou Ple, elecció de la presidència i l’elecció del Comitè Executiu, que estarà encapçalat per Laura Roigé, presidenta; Josep Francesc Font, vicepresident primer; Fernando Aldecoa, vicepresident segon; Carlos Arola, vicepresident tercer i Ramon Marsal, tresorer.

Els expresidents Josep Martí, Javier Artal i Bartomeu Ramos han assistit a la sessió de constitució del nou Ple.

Roigé, amb una àmplia trajectòria empresarial, social i associativa va accedir a la Cambra de Tarragona l’any 1995 com a membre del Ple i el 2006 com a membre del Comitè Executiu. Des del 18 de desembre de 2017 ostentava la presidència en substitució de Josep Martí.

Laura Roigé es fundadora i presidenta d’ADEE, vicepresidenta  de la Business Professional Women (Federació BPW Spain), presidenta del Forum Fen Talent i forma part de la CEOE. Ha estat distingida amb la Placa President Macià, atorgada per la Generalitat.

(Imatge principal: foto amb els membres del nou Comitè Executiu. A la de sota, membres del nou Ple).


Segueix-nos!

Agenda