Notícies de la Cambra

La Bisbal acull la Setmana de l’Ocupació

En el marc del actes de la Setmana de l’Ocupació, la Bisbal del Penedès ha organitzat, amb la Cambra de Tarragona, tot un seguit d’actes per tal d’afavorir el fet de posar en contacte les empreses amb aquelles persones que necessiten trobar o bé canviar de feina.

En aquest sentit, el 27 de març es va dur a terme la Fira de l’Ocupació amb els tallers  "Crea el teu CV i prepara l'entrevista de selecció" i "3 tècniques per augmentar el teu poder personal". A més d’una trobada amb les empreses Adecco, Randstad, Grupo Constant i Grupo Sifu.

Els participants han pogut conèixer de primera mà les ofertes de treball i lliurar els seus CV. Cal destacar que aquestes firmes gestionen gran part de la selecció de personal de les empreses del polígon industrial de la Bisbal del Penedès, com ara Idiada, El Corte Inglés, Kiabi... En total hi han assistit 70 persones del municipi.

D’altra banda, el 28 de març la Cambra va participar a la presentació del projecte Integra'ls. Aquest és una iniciativa dissenyada per l'Ajuntament de la Bisbal, la Fundació Santa Teresa i la Federació Empresaris Gran Penedès, amb la participació de la Cambra.

Integra'ls és un projecte d'inserció de persones amb dificultats per inserir-se en el món laboral. Aquesta primera acció s'ha fet amb la participació de la Cambra de Tarragona que ha gestionat la selecció i formació dels joves participants que després opten a incorporar-se a l'empresa Bugaderia Industrial Neutral, amb seu al polígon industrial de la Bisbal del Penedès.


Segueix-nos!

Agenda