Notícies de la Cambra

Superades les previsions: 600 inscrits i prop de 50 empreses a la Fira de l’Ocupació

A tres dies vista de la celebració de la quarta Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona ja s’han superat les previsions, atès que hi han confirmat l’assistència prop de 50 empreses i s’hi han inscrit 600 persones, que aquest dijous 21 de març en horari de 10 a 19 hores es donaran cita al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

La Fira de l’Ocupació pretén ser un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estan buscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. Per això la Fira serà multisectorial.

Val a dir que, com a complement, hi està prevista l’organització de diferents tallers de temàtiques diverses orientades a la recerca de feina.

La Fira de l’Ocupació arriba a la seva quarta edició, després de l’èxit assolit a les que s’han organitzat amb anterioritat a Tarragona, Salou i La Bisbal del Penedès.

La Fira es desenvolupa dins del “Programa integral de Cualificación y Empleo”, un programa que la Cambra de Tarragona està executant des de l’any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions d’intermediació laboral amb més d’un miler de joves i més de 500 han participat en programes formatius orientats a fomentar l’ocupació d’aquest col·lectiu. Durant l’any 2019 està previst dur a terme propostes formatives a diferents municipis del Tarragonès i del Baix Penedès. A més de l’organització de dues Fires més de l’Ocupació.

Des de la Cambra treballem activament en la millora de la qualificació de les persones, tant des de l’impuls de les propostes recollides al PICE, l’organització de cursos, l’acreditació del nivell d’anglès amb l’Oxford Test of English com amb els programes d’executive education de l’escola de negocis ESADE.

Si ets empresa i vols més informació, contacta amb Josep Oriol Fernández, responsable de Formació de la Cambra de Tarragona al 977 219 676 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si busques feina inscriu-te aquí: https://www.cambratgn.com/jornades/formacio/93-fira-ocupacio-tarragona


Segueix-nos!

Agenda