Notícies de la Cambra

“Documents electrònics en el transport i la logística: eCMR”

Xavier Lluch, consultor en Logística de Pionira, vindrà a la Cambra el 8 de març a les 8,45 hores per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que, en aquesta ocasió es perllongarà fins a les 11 hores.

Lluch parlarà de “Documents electrònics en el transport i la logística: eCMR” i explicarà que la carta de port internacional és el document que prova l'existència d'un contracte de transport i les seves condicions. A través d’un servei al núvol es poden oferir solucions en digitalització pel transport i la logística, orientades a millorar la productivitat i l’eficiència en els processos administratius logístics, per a la firma digital de documents, com l’e-CMR, e-Pickinglist, e-Contracts....

En aquesta sessió es repassaran les possibilitats d’aquest servei, que ofereix grans oportunitats als conductors, clients, transportistes, terminals i tots els altres actors de la cadena logística.

Aquest “Bon dia” és una iniciativa de la Cambra de Tarragona i el Consell d'Usuaris del Transport de Catalunya. Amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda