Notícies de la Cambra

Els polígons industrials reclamen atenció

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, lamenta en relació als polígons industrials que “ens costa trobar suport entre els diferents departaments i conselleries de l'administració municipal”. Roigé considera que “s'han de poder canalitzar les demandes de cara a atendre les inversions, i adaptar-nos a les noves necessitats de manteniment, perquè hi ha polígons de municipis veïns que ens estan agafant avantatge».

Roigé valora, davant la propera presentació pública del Pla d'Acció de Polígons, que es tracta d’un full de ruta on «cal que els partits polítics i la ciutadania tinguin consciència de les demandes plasmades des de les empreses. Unes demandes que s'han de solucionar per afavorir l’increment d’una activitat econòmica que redunda en benefici de la ciutat”.

El proper dijous 14 de febrer  a les 10 hores, l'Ajuntament de Tarragona presentarà al Palau de Congressos el Pla d'Acció de Polígons, on s’hi fa una proposta sobre la nova forma de gestionar les problemàtiques que pateixen les empreses situades als polígons industrials de Tarragona i guanyar, així, en competitivitat i capacitat d’atracció.


Segueix-nos!

Agenda