Notícies de la Cambra

Èxit de participació a la jornada sobre el Brèxit

La Cambra de Tarragona ha acollit la jornada “L’empresa espanyola davant del Brèxit”, una iniciativa impulsada per ICEX, Cámara de Comercio de España, i CEOE i que ha comptat amb més de 70 assistents interessats en el què passarà l’endemà de l’aplicació del Brèxit.

En el decurs de la sessió s’ha ofert una visió actual de les implicacions per al comerç, inversions i contractació pública del Brèxit, i s’ha dirigit a les empreses del país amb interessos econòmics i comercials al Regne Unit.

S’han abordat les ponències: “Situació actual i perspectives de les negociacions per al Brèxit”, “Efectes pràctics del Brèxit sobre les relacions comercials d'Espanya amb el Regne Unit” i “Implicacions duaneres del Brèxit per a l'empresa espanyola”.

A la foto, i d’esquerra a dreta, José Ignacio Pradas, Director Territorial de Comerç - ICEX a Catalunya. Secretaria d’Estat de Comerç; Carlos Arola. Vocal del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona i moderador de la jornada; Alberto Aibar, Cap Adjunt de la Dependència Regional de Duanes i II.EE. Departament de Duanes i Impostos Especials; Guillermo Kessler, Subdirector General de Comerç Internacional de Mercaderies. Direcció General de Política Comercial i Competitivitat. Secretaria d’Estat de Comerç; Daniel Martín, director gerent de la Cambra  i Ferran Tarradellas, Director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.


Segueix-nos!

Agenda