Notícies de la Cambra

La Cambra, amb el projecte Integra’ls

La Cambra de Tarragona donarà suport al projecte Integra’ls que impulsen l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i la Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell.

Una iniciativa que té per objectiu ocupar persones amb risc d’exclusió als polígons industrials de la Bisbal. La col·laboració de la Corporació tarragonina es traduirà en la programació d’una oferta formativa adaptada a les necessitats de perfils professionals de les empreses dels polígons industrials bisbalencs. Aquest projecte començarà de forma imminent, ja que s’ha acordat tenir en compte a les persones amb dificultats en la propera formació PICE que es durà a terme a la Bisbal del Penedès.

Integra’ls pretén instar a les empreses a incorporar a persones amb dificultats físiques, intel·lectuals, mentals o socials i promoure, així, la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i professional”.

D’esquerra a dreta, José Carlos Eiriz, director de la Fundació Privada Santa Teresa; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Isidre Also, secretari de la FEGP; i Daniel Martín, director gerent de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda