Notícies de la Cambra

ETL Global Addiens, nova empresa Premium de la Cambra

Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona, Miquel Mestre Llop, Soci director de Mestre Economistes i Advocats, i Pedro Cambas, Soci director d’ETL Global Addiens, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual ETL Global Addiens farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

La firma d'assessorament fiscal i legal, comptable, auditoria i consultoria ETL Global desembarca a Tarragona de la mà de dos despatxos històrics com són Mestre Economistes i Advocats (Salou) i  Gabinete Aransay (Tarragona capital). La presentació de la firma va tenir  lloc el 17 de gener a les 18 hores a la Cambra de Tarragona, en el marc de la jornada "La responsabilitat d'administradors i directius de pimes i societats no cotitzades. Com evitar qualsevol risc?".

ETL Global és una firma d'origen alemany especialitzada en serveis professionals d'assessorament fiscal i comptable, legal, auditoria i consultoria. Avalada per gairebé 50 anys d'experiència i amb presència en més de 50 països, ETL Global ha anat integrant diferents firmes i professionals de prestigi al nostre país amb l'objectiu de convertir-se en líder en assessorament a la petita i la mitjana empresa, una posició que ja ostenta a Alemanya i Europa central.

En només quatre anys, ETL Global ha aconseguit superar els 55 milions d'euros de facturació a Espanya i ja ocupa el setè lloc al rànquing de firmes de serveis professionals, segons el diari Expansión.


Segueix-nos!

Agenda