Esdeveniments

Mou (bé) les xarxes i veuràs com creix el teu negoci

Josep Callau, CEO de Kaipi Marketing, prendrà part el 19 d’octubre a les 9,30 hores del matí a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Callau ens parlarà de “Mou (bé) les xarxes i veuràs com creix el teu negoci”. I en el decurs de la jornada ens explicarà que les xarxes socials formen part del dia a dia de milions de persones, per això són un gran canal de comunicació per on donar a conèixer marques i productes.

En aquesta sessió explorarem el poder de les xarxes, el seu impacte en el món professional i empresarial.

Descobrirem com identificar i connectar amb el públic objectiu adequat, i explicarem els secrets per crear contingut rellevant i captivador.

A més, parlarem del món de la publicitat, així com del paper dels influencers per comprendre com poden ajudar-nos a impulsar la nostra estratègia digital. També, ens endinsarem en el Social SEO, una eina essencial per millorar la visibilitat de la nostra marca i atraure nous usuaris/clients.

No oblidem que les xarxes socials són un recurs dinàmic i poderós, capaç d’impulsar el creixement i èxit del nostre negoci.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda