Esdeveniments

Rambla UP, deu accions d’agitació empresarial

La Cambra de Tarragona presentarà el proper 20 de setembre a les 19,30 hores una nova iniciativa que té per objectiu impulsar l’ecosistema emprenedor de la ciutat i la seva àrea d’influència.

Batejat com a Rambla UP, consisteix en deu accions d’agitació empresarial, entre xerrades, tallers i networking, amb un objectiu comú: dinamitzar i afavorir la capacitat d’emprendre de tots aquells que tenen inquietud per crear un negoci, però busquen l’empenta i el suport necessari per fer-lo realitat.

La presentació d’aquest ambiciós projecte tindrà lloc a la Terrassa de la Cambra en el marc d’un vermut afterwork organitzat per la Corporació tarragonina, amb el suport de la Diputació de Tarragona i Vermut Yzaguirre. I la col·laboració amb StartSud Studio, Tarraco Startup Community. Així com la presència del comunicador Enric Company.

Tal i com explica Ramon Sicart, responsable de l’àrea d’emprenedoria de la Cambra “són tot un seguit d’iniciatives adreçades a persones emprenedores i ments inquietes.”


Segueix-nos!

Agenda