Esdeveniments

Al Bon dia parlarem de transformació digital per a directius

Toni Torredemer, codirector del programa Generació Digital Pimes: postgrau de Transformació Digital per a directius a EADA Business School, vindrà a la Cambra el 26 de setembre, a les 9 hores del matí, per tal de prendre part a una nova edició, en format híbrid, del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol, CaixaBank i el Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzguirre.

Torredemer parlarà de “La transformació contínua, la clau per ser competitiu en l’era digital” i en el decurs de la seva intervenció explicarà que “hi ha diverses definicions de transformació digital, i gairebé totes són vàlides. En general, la transformació digital és vista com un procés de canvi, sobretot tecnològic, però també organitzatiu i cultural, que te una data d'inici i una data de finalització, com si fos un projecte que s'implanta amb un calendari fixat.

Però la realitat és més complexa. Per ser competitiu ara i en el futur cal acceptar que l'empresa ha d'estar en contínua transformació. Això implica que l'empresa s'ha de dotar dels actius i de les competències necessàries per mantenir aquest estat de transformació contínua. L'organització ha d'aprendre aquest nou paradigma i ha de participar activament en els canvis que s'aniran succeint al llarg del temps.”

Nascut a Tarragona, Torredemer és Enginyer tècnic de telecomunicacions, Enginyer en electrònica i EMBA.

Ha treballat a Madrid, Stockholm, Barcelona i Tarragona.

Actualment desenvolupa la seva activitat professional tant a Tarragona com a Barcelona. És fundador de la consultora Barcelona Puffin Consulting, que es dedica a ajudar a les empreses a abordar la seva transformació digital.

Posa també la seva experiència aj servei de la docència a EADA.

Per la seva banda, Joan Ligorio, director del programa Generació Digital Pimes a EADA, presentarà el Postgrau de Transformació Digital per a Directius que s’impartirà en format híbrid del 24 d’octubre al 7 de maig de 2024, arran de l’acord assolit entre EADA i la Cambra de Tarragona.

Val a dir que aquest programa executiu està cent per cent subvencionat i, a més de dotar als participants de les habilitats i coneixements que demanda el nou entorn professional i econòmic en matèria de digitalització obtindran, un cop finalitzada la formació, un Pla a mida i personalitzat per impulsar definitivament la transformació digital de la seva empresa.

En aquest sentit, la Cambra de Tarragona, a través de la seva Oficina Accelera Pime,  oferirà als directius un servei d’assessorament i acompanyament per dur a la pràctica el Pla.


Segueix-nos!

Agenda