Esdeveniments

La Cambra emprendrà el vol cap a l’Àfrica Austral

Sud-àfrica és la primera economia de l’Àfrica Austral i Moçambic, gràcies a les reserves de gas, s’ha convertit en un país amb un gran potencial de creixement.

Cap aquells mercats hi dirigiran les seves passes exportadors de tot l’Estat en una nova missió comercial liderada per Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra de Tarragona, que tindrà lloc dels dies 29 d’octubre al 4 de novembre.

Tal i com explica Barros, “Sud-àfrica és la primera economia de la regió, amb gran estabilitat i moltes oportunitats. Amb un bon creixement de la classe mitjana i mitjana-alta, representa alhora la porta d'entrada per a tots els països dels voltants, en definitiva allò que conforma l’Àfrica Austral. En disposar d´una bona base industrial, ofereix bones opcions a maquinària, know-how, i tot tipus d´inputs industrials. És, a més, un extraordinari mercat per a les energies renovables.

Moçambic ha passat aquests darrers anys de ser l'aneguet lleig de la regió a ser el país de promissió. Les grans reserves de gas natural han fet el miracle de que es converteixi en la destinació de gran quantitat d'empresaris i d'inversions, sobretot procedents de Portugal. Grans jaciments de carbó també impulsen la seva economia. Creixements del 6 al 7 per cent són els culpables del canvi espectacular que hem pogut observar aquests darrers anys.”


Segueix-nos!

Agenda