Esdeveniments

Com unir màrqueting, vendes i atenció al client per créixer

Fernando Urbano, project leader a Kaizen Institute, prendrà part el 20 de juliol a les 9,30 hores a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Urbano parlarà de “Com unir màrqueting, vendes i atenció al client per impulsar el creixement empresarial”. Per això resseguirà tot el procés de creació de valor, començant per la implementació de les eines digitals, el seguiment dels clients des del primer contacte i fins a la postvenda, tenint en compte l’experiència del consumidor i l’ús del CRM.

Explicarà que la captació de leads, la seva conversió en clients i la fidelització són els principals desafiaments per aconseguir un creixement sostingut.

La dificultat de les pimes per desenvolupar equips capaços de treballar en aquests tres aspectes origina un entorn de desmotivació.

En aquesta jornada descobriràs com implementar projectes que garanteixin resultats a curt, mitjà i llarg termini, des de l'àmbit de màrqueting i vendes, per maximitzar-ne el potencial i assolir els objectius proposats, permetent així un creixement continu de les vendes.

Fernando Urbano Soto és enginyer en Gestió Industrial per la Universitat de Deusto. Amb una contrastada trajectòria en el camp de la tecnologia i l’optimització de processos, mitjançant l'aplicació d'estratègies de millora contínua, és actualment project leader a Kaizen Institute.

Urbano és també expert en la definició de roadmaps, implantació de RPAs per a l'automatització de processos, projectes amb necessitat d'anàlisi de grans volums de dades, analytics o anàlisi de product costing i design to cost a la indústria de l'automoció mitjançant l’eina específica Siemens TCPCM.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda