Esdeveniments

Bon dia. “L’Estació de l’AVE, porta d’entrada a la Costa Daurada”

Aaron Gutiérrez, investigador del Grup de Recerca d'Anàlisi Territorial i Estudis Turístics, Gratet, Universitat Rovira i Virgili, vindrà a la Cambra el proper 15 de juny a les 9 del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina en format híbrid.

Gutiérrez, presentarà l’estudi “L’Estació de l’AVE, porta d’entrada a la Costa Daurada”, un acurat treball d’investigació que permet identificar el paper dels serveis d'Alta Velocitat Ferroviària en l'elecció de la Costa Daurada com a destí del turisme nacional.

També s'analitza el rol dels nous serveis ferroviaris de baix cost i s'identifiquen els mitjans de transport utilitzats per desplaçar-se des de l'Estació a les destinacions finals. I es comprova que l'increment d'oferta de transport públic ha fet créixer el volum d'usuaris respecte a estudis d'anys anteriors.

L’estudi està signat per Aaron Gutiérrez, coordinador, amb Salvador Anton Clavé, Grup Gratet URV;  Daniel Miravet, ATM Camp de Tarragona i Òscar Saladié, Grup Gratet URV.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda