Esdeveniments

Prepara’t per fer el salt al núvol amb Josep Maria Solanes

Josep Maria Solanes, director tècnic d'ICOT, prendrà part el 20 d’octubre a les 9 hores del matí a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que impulsa la Cambra de Tarragona a través de la plataforma Zoom.

Solanes parlarà de “Fes el salt al núvol i millora el dia a dia de la teva organització” i en el decurs de la seva intervenció explicarà que cada cop són més les empreses que executen i emmagatzemen les seves bases de dades, processos i operacions de forma remota.

L’evolució de la tecnologia al núvol ha permès que les empreses puguin realitzar activitats des de qualsevol lloc del món sense fer una gran inversió en servidors o infraestructures físiques d’emmagatzematge.

L’objectiu de la sessió és explorar els serveis de computació al núvol més utilitzats en l’àmbit empresarial i quins beneficis poden aportar a les organitzacions.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

L’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea.


Segueix-nos!

Agenda