Esdeveniments

El 23 d’octubre farem les maletes cap a Senegal i Cap Verd

La Cambra de Tarragona ha programat del 23 al 28 d’octubre una nova missió comercial a Àfrica. Concretament, els exportadors enfilaran les seves passes cap a Senegal i Cap Verd.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, “Senegal, que continua amb la seva aposta de desenvolupament ha accelerat les reformes estructurals que li permeten gaudir d’un creixement continuat en sectors com ara la construcció, turisme, telecomunicacions i agricultura. Val a dir que són moltes les empreses espanyoles instal·lades en aquell país, aprofitant una conjuntura favorable.

Ja fa uns quants anys que anem a Cap Verd, i encara ens sorprenen els bons resultats que hi aconsegueixen les empreses, tot i la mida reduïda del país. L'explicació és bastant senzilla, pràcticament els únics competidors són els empresaris portuguesos. Si exceptuem el vi (que és complicat per la tendència a consumir vins portuguesos) pràcticament tots els altres productes hi tenen cabuda. A tenir en compte els sectors dedicats al tractament de l'aigua, les energies alternatives i el sector hoteler.”

Aquesta missió serà multisectorial i oberta a empreses d’arreu de l’Estat.


Segueix-nos!

Agenda