Esdeveniments

Si ets una pime de 3 a 9 treballadors ja pots demanar el Kit Digital

Des del 2 de setembre les empreses d’entre 3 a 9 treballadors ja poden demanar el bo del Kit Digital, que en aquesta nova convocatòria és de fins a 6.000 euros.

La pime que opti per impulsar la transformació digital del seu negoci a través d’aquesta línia d’ajuts caldrà que contracti els serveis d’un agent digitalitzador acreditat (ja n’hi ha prop de 9.000 a tot l’Estat), que és qui li implementarà la solució digital escollida.

Per treure el màxim profit del bo, optimitzar-ne el seu ús i conèixer amb detall el seu abast i com sol·licitar-lo les empreses es podran adreçar a l’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona, la primera de les Comarques de Tarragona, que està atesa per un equip de professionals en transformació digital, dirigits per Sergi Bel.  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977 219 676 / 619 888 054

Val a dir que, aprofitant l’anunci d’aquesta nova convocatòria s’han introduït tot un seguit de novetats a les bases, com ara:

Bases

Noves categories de solucions digitals: Presència avançada a Internet i Marketplace.

Aclariment respecte les solucions digitals subvencionables: els bons només podran finançar aquelles millores que siguin funcionals, és a dir, aquelles solucions que siguin totalment noves i que substitueixin una solució que no compleixi alguns dels requisits mínims exigits en la categoria que li correspon. No es pot subvencionar el desenvolupament, actualització de software o millora de versions de solucions ja existents.

Es podrà subvencionar hardware, quan sigui imprescindible per a la prestació de la solució contractada.

 Es redefineixen els terminis d’execució, justificació i pagament: Un cop validat l’acord de prestació entre l’empresa beneficiària i l’agent digitalitzador, aquest disposa de tres mesos per posar en marxa la solució i emetre la factura i de sis mesos per justificar la solució implantada.

En la nova ordre de bases també s’estableix un màxim de tres mesos per a què l’agent digitalitzador rebi el pagament de l’ajuda un cop presentada la justificació de l’ajuda i aquesta hagi estat validada.

Ampliació de les entitats beneficiàries: En l’actualització de les bases s’inclouen com a possibles beneficiaris de l’ajuda les societats civils amb objecte mercantil, les societats civils professionals i les explotacions agràries de titularitat compartida que exerceixin una activitat econòmica dintre del territori espanyol.

Mètodes de firma: Cl@ve PIN i Cl@ve permanent seran els mitjans de firma electrònica vàlids per subscriure els acords i per a presentar la justificació. També es contempla la formalització dels acords de digitalització per part dels gestors administratius. 

Per últim, recordar que la convocatòria per a empreses de 10 a 49 treballadors romandrà encara oberta fins al 15 de setembre.

El Kit Digital està impulsat per Red.es, el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Cambra d’Espanya i la Unió Europea. I en el cas de Tarragona, amb el suport i col·laboració de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda