Esdeveniments

Apunta’t a la cultura CRM i impulsa la teva metodologia comercial

Albert Pàmies, consultor, participarà el 22 de juny a les 9 hores del matí a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime que, a través de la plataforma Zoom, organitza la Cambra de Tarragona.

Pàmies explicarà que “la complexitat actual del mercat i la major agressivitat de la venda ens obliga a no deixar res a la improvisació i a incrementar el rigor. Igual que existeixen metodologies de treball en tots els departaments d’una organització, perquè encara hi ha empreses que no disposen de polítiques comercials clares?

La Cultura CRM és una manera diferent i actual d’entendre la gestió comercial des de la seva complexitat. No parlem de software, parlem de cultura i en aquesta hi rau l’èxit comercial. Vendre avui, i ser venedor requereix una major preparació .”

Albert Pàmies és consultor, formador i conferenciant en àmbits econòmics. S’ha especialitzat en àrees estratègiques comercials, màrqueting i noves tecnologies.

És economista i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la URV. En aquesta mateixa universitat és professor de Direcció Comercial al Màster en Gestió d’Empreses (MBA).

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda