Esdeveniments

El 14 de juny ens esperen als dos Congos

La Cambra de Tarragona ha programat del 14 al 21 de juny una nova missió comercial a Àfrica. En aquesta ocasió els mercats a prospectar seran els de la República Democràtica del Congo i la República del Congo.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, "la República Democràtica del Congo, amb prop de 85 milions d'habitants i amb grans creixements anuals, és un mercat clau a l'Àfrica Central, i un dels països amb més potencial de tot el Continent. Disposa d’enormes recursos miners si bé les grans distàncies i les dificultats de transport i comunicació entre regions impossibilita que el creixement sigui homogeni. Ara bé, introduir els nostres productes a Kinshasa és un primer pas per accedir a aquest enorme mercat".

Per la seva banda, "la República del Congo, també coneguda com a Congo Brazzaville, de dimensions molt més modestes, compta amb una renda per càpita més alta. Està creixent gràcies a l'alça dels preus del petroli, base de la seva economia. Per això pensem que és un bon moment per tornar a visitar aquest país".

Aquesta missió és multisectorial i oberta a tots els exportadors de l’Estat, atès que la Cambra de Tarragona és líder i referent nacional per la seva experiència i coneixement dels mercats africans, sobretot del subsaharians.


Segueix-nos!

Agenda