Esdeveniments

Has de conèixer Channel manager, el 21 d’abril te'l presentarem

Jorge Jiménez, CMO a Citra Group, serà el convidat a la nova sessió virtual del cicle de jornades Accelera Pime del 21 d’abril a les 9 hores.

Jiménez, amb més de deu anys d’experiència en el món del màrqueting, tecnologia i desenvolupament de solucions per a l’empresa, ens explicarà com unificar en una única plataforma, Channel manager, les comunicacions amb els clients procedents de diferents canals de comunicació i xarxes socials. 

Channel manager és un sistema multiagent capaç de gestionar i portar el control de totes les converses realitzades a través de la centraleta de VoIP, Whatsapp, Instagram, Facebook, Messenger, correu... 

Una aplicació que resulta estratègica i altament efectiva per donar resposta a les necessitats de comunicació i atenció al client en aquells negocis vinculats a sectors com ara el turístic o el de serveis, que reben a diari un volum important de missatges a través de canals diversos.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda