Esdeveniments

El 21 d’octubre aterrarem a Libreville

El 21 d’octubre la Cambra de Tarragona aterrarà a Libreville, amb la qual cosa començarà la missió comercial que fins al dia 29 d’octubre prospectarà Gabon i Camerun.

“Cal dir que serà la missió número 12 que la Corporació tarragonina organitza en pandèmia”, puntualitza Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra de Tarragona, qui afegeix que “organitzar viatges de negocis amb aquesta situació sanitària global ens ha exigit i exigeix posar en valor tota la nostra experiència i capacitat d’adaptació a una logística i entorns que són canviants. Però hi hem dedicat tots els esforços necessaris perquè entenem que pels nostres exportadors és una oportunitat única a l’hora de posicionar-se en determinats mercats, que d’altra manera seria impossible”.

Barros assegura que “les visites físiques són imprescindibles per tancar acords. I més quan parlem d’Àfrica”.

Aquesta nova missió multisectorial és oberta a tots els exportadors de l’Estat. I de fet hi prendran un total d’11 empreses. “Una xifra força important tenint en compte el context actual”.

La Cambra de Tarragona és un referent nacional pel que fa a la seva experiència i coneixement dels mercats africans, sobretot dels subsaharians.


Segueix-nos!

Agenda