Esdeveniments

16 de setembre. Marta Domènech, Turisme, al “Bon dia”

Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, vindrà a la Cambra de Tarragona el 16 de setembre a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una sessió híbrida del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, la primera de la nova temporada.

Domènech parlarà de "Cap a un compromís nacional per a un turisme responsable". I en el decurs de la seva intervenció explicarà que “el turisme és el sector que més durament està patint l’impacte de la crisi derivada de la covid. Una crisi que ha accelerat exponencialment unes dinàmiques de transformació que feia temps que ocupaven espais prioritaris a les agendes de tots els agents que conformen l’ecosistema turístic. La recuperació de la competitivitat com a destinació turística dependrà de la capacitat de transformació, a partir de la digitalització i la innovació, en una destinació responsable, ambientalment sostenible, socialment i culturalment inclusiva i universalment accessible. Però no ho podem fer sols des del sector turístic, necessitem un compromís nacional transversal que permeti que el turisme sigui part essencial de la solució i que no pugui ser percebut com a part del problema.”

Qui és Marta Domènech

Nascuda a Falset, la seva trajectòria professional està vinculada al sector turístic i al món de l’emprenedoria. Gerent de l’hotel familiar Hotel-Hostal Sport, al Priorat, des de l’any 2007, Marta Domènech arriba a la Direcció General de Turisme amb la voluntat de fer costat al sector per acompanyar-lo en la reactivació en un dels moments més durs de la seva història.

Domènech també ha estat presidenta de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, AEHT; vicepresidenta de Pimec Tarragona; presidenta de l’associació Allotjaments amb D.O, i responsable d’Internacionalització de la Cambra de Reus.

És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Ramon Llull, diplomada en Màrqueting per ESIC, experta en protocol per la Universitat d’Oviedo, sommelier professional per la Universitat Rovira i Virgili i màster en Psicologia Sistèmica.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda