Esdeveniments

Ja has preparat el registre salarial?

Salvador Martínez, consultor en organització, transformació cultural i persones, prendrà part el proper 10 de juny a les 9 hores a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que, en format virtual, organitza la Cambra.

Martínez ens parlarà de les “Claus per elaborar el registre salarial sense parar boig” i en el decurs de la seva intervenció ens explicarà que per a complir amb la legislació que obliga totes les empreses a elaborar un registre salarial, cal entendre els conceptes claus que introdueix la normativa, conèixer els elements a incloure-hi i aprendre a dissenyar els indicadors de bretxa salarial de gènere. Amb aquesta sessió tindrem l’oportunitat d’ordenar les idees i aclarir dubtes.

Salvador Martínez és Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), CC Polítiques i Sociologia (UAB), Postgrau en RRHH i Relacions Industrials (UPF), MBA (FURV), Auditor/consultor en sistemes d’igualtat homologat per la International Standards for Gender Equality (SGI).

És autor del llibre “El día después. Guía para pymes: cómo enfrentarse con éxito a la era pos-COVID”.

Té una experiència de més de 25 anys ocupant posicions directives en empreses del sector serveis amb plantilles de milers de treballadors.

Actualment, com a formador expert en habilitats directives, acompanya organitzacions, en processos de creixement o reestructuració, per a millorar de manera significativa els seus resultats a través de tres palanques: transformació cultural, gestió del talent i resolució de conflictes.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda