Esdeveniments

El 21 de juny ens esperen a Kènia i Tanzània

Del 21 al 29 de juny tindrà lloc una nova missió comercial presencial de la Cambra de Tarragona al continent africà, en aquesta ocasió els mercats que rebran una delegació empresarial seran Kènia i Tanzània.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, “des del 2005, el primer any que vam anar a Kènia, ja ens vàrem trobar amb un país bastant més industrialitzat que la gran majoria de destins africans. Creixements interessants, molta construcció i infraestructures, bones perspectives en el sector agrícola i en el sector turístic. Actualment ofereix molt bones oportunitats en el ram de les manufactures (sobretot tèxtil, cuir i calçat, i agroindústria), seguretat alimentària, agricultura, sector sanitari, i tot el que ha de veure amb l’habitatge. El darrer cop que hi vàrem anar va ser el passat mes de novembre, amb molt bons resultats per a les empreses participants.

També des de 2005 estem visitant Tanzània i portant empreses a investigar aquell mercat. El país ha canviat molt, i un creixement sostingut superior al set per cent ofereix moltes oportunitats a les nostres empreses. Construcció, inversió pública en infraestructures i telecomunicacions, turisme, i un sector agrícola molt important i amb gran necessitat d'inversions i modernització estan tirant de la seva economia. Amb una borsa de gas molt important en les seves costes, i el descobriment de grans bosses d'heli, ens indiquen que sembla ser que la seva economia continuarà creixent".


Segueix-nos!

Agenda