Esdeveniments

Més de 30 empreses participaran a la Fira de l’Ocupació

Més de 30 empreses, de sectors productius diversos, han confirmat la seva assistència a Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona, que tindrà lloc en format virtual els dies 2 i 3 de març.  D'altra banda, la xifra d’inscrits no para de créixer i ja frega les 1.200 persones.

L’atractiu de la Fira, la principal plataforma laboral de Tarragona en aquest format, rau en el fet que els dies 2 i 3 de març, en horari de 10 a 18 hores, posarà en contacte de forma efectiva i directa a persones que busquen feina, o volen canviar la que ja tenen, amb empreses que necessiten contractar.

Per raons òbvies aquest certamen serà virtual, com ja ho va ser la passada edició celebrada el 15 i 16 de desembre. I tot apunta que se superaran les xifres d’aquella cita. De moment l’objectiu ja s’ha assolit amb el nombre d’empreses participants i les previsions són incrementar també els 1.200 inscrits de desembre. 

La plataforma laboral, desenvolupada ara en format digital, apropa a les persones que busquen feina tot un seguit de potencialitats que els permeten adreçar-se còmodament als estands de les empreses interactuant-hi de forma fàcil i en temps real. De la mateixa manera, les empreses poden informar de quin perfil laboral necessiten cobrir i donar-se a conèixer mitjançant tot un seguit de recursos de que disposen en els seus estands virtuals personalitzats. 

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, explica que “gràcies a iniciatives tant reeixides com aquesta ara, més que mai, es demostra la viabilitat i la necessitat d’organitzar punts de trobada per posar en contacte a persones que busquen feina amb empreses que necessiten contractar. És una de les millors contribucions que des de la Cambra podem fer a l’economia i la societat de les Comarques de Tarragona”.

La Fira de l’Ocupació es complementarà amb un total de sis tallers i conferències virtuals amb temàtiques orientades a ajudar als candidats a trobar feina i a millorar la seva ocupabilitat.


Segueix-nos!

Agenda