Esdeveniments

“Brèxit, què passarà amb les persones i les mercaderies?”

La Cambra de Tarragona ha programa pel 22 gener a les 9 hores el webinar “Brèxit, i ara que passarà amb les persones i les mercaderies?”.

Una trobada que comptarà amb les intervencions de Carlos Arola, CEO d'Arola Aduanas & Consignaciones i Montserrat Feliu, Managing Partner a Feliu N&I.

En el decurs de les seves intervencions explicaran quina és la nova relació que, des de principis d'any, tenim amb el Regne Unit, un dels principals socis comercials de la Unió Europea i de les empreses espanyoles.

Durant la sessió, eminentment pràctica, s’explicaran els canvis que les empreses que tenen relacions comercials amb el Regne Unit han de tenir presents.

Carlos Arola és CEO d'Arola Aduanas & Consignacions, especialista en transport, logística, operativa duanera, consignació, impostos especials, operador econòmic autoritzat i assessorament tècnic i legal.

Montserrat Feliu és Managing Partner a Feliu N&I i ExpatFeliu, consultoria especialitzada en internacionalització i desplaçament de treballadors en el marc de projectes internacionals.

Aquesta jornada es desenvoluparà en castellà a través de la plataforma Zoom i té el suport de CaixaBank, Port de Tarragona, Arola, Jeune Afrique, The Africa Report i Feliu.


Segueix-nos!

Agenda