Esdeveniments

Anna Gener, al “Bon dia Tarragona” del 15 de gener

Anna Gener, presidenta-CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, participarà el proper 15 de gener a les 9 hores del matí a la primera edició de l’any 2021 del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que, en format virtual, organitza la Cambra.

Gener parlarà de “El sector Immobiliari com a motor de la reactivació econòmica”. I en el decurs de la seva intervenció explicarà que la pandèmia ha provocat canvis en el comportament humà que impliquen també canvis en el sector immobiliari i en el desenvolupament de l’urbanisme de les ciutats.

Anna Gener és presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, empresa de consultoria immobiliària.

Compromesa amb la vida econòmica i social de Barcelona, participa activament en diverses organitzacions, essent vocal consultora de la Cambra de Barcelona, membre de la Junta Directiva d’ACG Barcelona, membre del Consell Assessor Internacional de la UPF Barcelona School of Management, membre del Consell Social de l’Ateneu Barcelonès, Patrona de la Fundació Cares i de la Fundació Museu Picasso.

També és membre del Comitè Editorial d’El Periódico, de la Junta Directiva de Mutual Midat Cyclops, del Consell de la Royal Institution of Chartered Surveyors, RICS, a Espanya i del Senior Advisory Board de TechEstate.

Escriu periòdicament en diversos mitjans: Eje Prime, Via Empresa i El Periódico.


Segueix-nos!

Agenda