Esdeveniments

Eduard Prats, ESIC, parlarà de lideratge al "Bon dia"

Eduard Prats, Director General d’ESIC Business & Marketing School a Catalunya i Director Territorial Adjunt a la Direcció General d’ESIC, vindrà a la Cambra el 5 de febrer a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”.

Prats parlarà de “Claus per a liderar un negoci en entorns competitius i canviants. El cas d’ESIC a Catalunya” i en el decurs de la seva intervenció explicarà que el sector de l’educació superior, no només a Catalunya sinó a nivell global, està experimentant una obligada renovació degut a la irrupció de les noves tecnologies digitals i a la demanda, ja més una exigència que no pas una opció, d’internacionalització dels programes tant universitaris com d’especialització. Com a resposta, justament ,a les necessitats de digitalització i internacionalització de les empreses per continuar essent competitives en un entorn canviant i cada cop més competitiu.

Malgrat aquest context i la incertesa que han viscut les institucions educatives catalanes en els últims anys, l’escola de negocis ESIC no només ha aconseguit mantenir i ampliar la seva activitat a Catalunya, sinó que ha sabut reforçar el seu posicionament com a escola líder en formació de màrqueting i gestió empresarial, fruit del qual neix l’acord d’adscripció a la Universitat Rovira i Virgili, que li ha permès oferir titulacions oficials, i la inauguració d’un nou Campus Universitari al districte de Sarrià de Barcelona.

Eduard Prats, explicarà els punts claus del seu lideratge, que ha permès que una escola de negocis privada, amb seu a Madrid, en moments d’inestabilitat i en un context de forta competència i entorns canviants, sigui un cas d’èxit en el sector educatiu actual.

Qui és Eduard Prats

Eduard Prats és Director Territorial de l’escola de negocis ESIC, Adjunt a la Direcció General i Director General d’ESIC a Catalunya; President d’Honor de l’Escola de Disseny LCI Barcelona, institució que forma part del grup educatiu canadenc amb seu a Montréal, i Senior Advisor d’Ineo Corporate Barcelona.

Va iniciar la seva carrera professional al Grup Borges i posteriorment va treballar a Big Drum Ibérica, fins que va obrir-se camí a Barcelona com a Director Comercial de la Societat de Valors del Grup Mapfre a Catalunya. Uns anys més tard va tornar a la seva ciutat natal per assumir la Direcció General del Palau de Fires i Congressos de Reus. Una vegada finalitzada aquesta etapa, va fer-se càrrec de la Direcció General de l’Institut Superior de Marketing, fins que el centre va arribar a un acord amb ESIC per a la seva implantació a Barcelona, convertint-se així en Director General de l’escola a Catalunya. L’any 2018 va culminar el procés d’integració de l’ISM a ESIC, incorporant tota la seva activitat a la del grup amb seu a Pozuelo de Alarcón, que ja compta amb 9 Campus a les ciutats més importants de l’estat espanyol. En aquell mateix any, Eduard Prats va ser nomenat Director Territorial d’ESIC, tenint a càrrec la direcció general de tots els Campus propis que té la institució a nivell estatal (conservant, a més a més, la direcció d’ESIC a Catalunya), i adjunt a la Direcció General.

Titulat en Direcció de Màrqueting per l’Institut Superior de Marketing i per ESIC, Màster en Direcció de Màrqueting per l’Escola d’Alta Direcció i Administració, Diplomat en Business Administration per la Universitat Politècnica de Catalunya i Diplomat per l’IESE-Universitat de Navarra en el Programa de Direcció General i Programa d’Alta Direcció.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda