Notícies de la Cambra

La Cambra participa a l’Assemblea de Camacoes

La Cambra de Tarragona ha participat, per primera vegada, a l’Assemblea de Cambres Oficials de Comerç Espanyoles a l’Estranger, Camacoes, que ha tingut lloc a Madrid i ha aplegat tant a representats d’aquestes 44 corporacions al món com de les Cambres de l’Estat.

En total més de 150 persones, encapçalades per Josep Lluís Bonet, president de la Cambra d’Espanya, i Amparo López, secretària d’Estat de Comerç, han participat en un esdeveniment únic per posar en valor la presència exterior de l’empresa espanyola i fomentar la internacionalització.

La Cambra de Tarragona ha estat representada per Daniel Martín, director i secretari general, i Guillem Virgili, tècnic d’Internacional.

Tal i com ha explicat Martín, “aquesta trobada ens ha servit per intercanviar experiències, coneixements i contactes. A més, les Cambres a l’exterior ens poden ajudar en la planificació de missions i en l’elaboració d’agendes i jornades. Una experiència que, com sempre, posem al servei de les empreses.”

La Cambra de Tarragona organitzarà enguany 17 missions comercials, la xifra més alta mai assolida. La majoria tindran com a destí Àfrica, sobretot l’Àfrica Subsahariana, però també Àsia i Amèrica.


Segueix-nos!

Agenda